+31 70 214 13 27 info@candocknederland.nl

Drijvende Steiger

In Nederland zijn er veel vaste houten steigers langs de waterkant. Veelal om een boot aan te kunnen leggen of om op te recreëren. Deze steigers vergen veel onderhoud. De tijd is er rijp voor om Nederland te laten zien dat recreëren kán zonder onderhoud te hoeven plegen. Onze kunststof drijvende steiger is uitermate geschikt voor mensen die willen recreëren zonder schoon te hoeven maken of onderhoud te plegen. Deze drijvende steiger is onderhoudsvrij en hoeft dus niet in de olie te worden gezet en er hoeft niets vervangen te worden. De toepassing is uiterst milieu vriendelijk. Geen onderhoud, dus alleen maar genieten!


Drijvende steiger

WAAROM ONS

usp
20 jaar garantie en onderhoudsvrij
usp
Tijdelijk en permanent (Kopen, leasen of huren)
usp
Op maat voor uw situatie
usp
Lichtgewicht en hoog drijfvermogen

Kom in contact met Candock Nederland

Wij komen graag met u in contact om door te nemen wat uw wensen zijn. Elke situatie is anders. Denk hierbij aan verschillende types water (meer, zee, rivier) en verankering van het platform. Candock Nederland denkt graag met u mee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

*Deze gegevens hebben we nodig om te kunnen antwoorden. Uw gegevens zijn 100% veilig. Wij gebruiken bovenstaande alleen om antwoord te geven op uw vraag.

Voordelen van Candock

Het Candock systeem kent vele voordelen ten opzichte van conventionele steigers:

  • Candock geeft 20 jaar garantie op alle materialen.
  • Het systeem is modulair opgebouwd zodat de steiger eenvoudig kan worden aangepast en worden uitgebreid.
  • Een Candock steiger stijgt en daalt mee met het waterniveau, zodat het in- en uitstappen in en uit een boot zonder verschil in hoogte kan plaatsvinden.
  • Door het Gore-Tex ventiel op elk blok wordt het blok ten alle tijden op de juiste luchtdruk gehouden.
  • Elk blok heeft een kleine bolling, zodat het water direct van het platform afloopt tussen de kieren. Het platform blijft daardoor altijd droog en laat minimaal vuil achter. Het vuil wat uiteindelijk achterblijft op het platform kan eenvoudig met water worden weggespoten. Hierdoor blijft het platform schoon zonder onderhoud te hoeven plegen.
  • UV-protectie. De blokken zullen niet verkleuren, zodat bij uitbreiding geen kleurverschil is te zien.
  • Milieu vriendelijk. Het kunststof laat geen milieu onvriendelijke stoffen achter in het water. Het kunststof is volledig recyclebaar.


Recente Projecten

Killington Sailing Association United Kingdom

Drijvende steiger in Engeland

Drijvende steiger op het ‘Killington’-meer

Drijvende steiger

Drijvende steiger

 


Drijvende steiger


Drijvende steiger


Drijvende steiger