+31 70 214 13 27 info@candocknederland.nl

Jetslide

De JETSLIDE is een uniek gepatenteerd droogleg systeem welke voorkomt dat er schelpen en vegetatie ontstaat aan de bodem van waterscooters, jetslides en boten. Schelpen en vegetatie zullen op termijn de prestaties verminderen en is lastig te verwijderen. Met de JETSLIDE wordt voorkomen dat er extra onderhoud hoeft te worden gedaan. Het systeem is makkelijk te installeren, schoon te houden, esthetisch en bruikbaar voor vele verschillende soorten vaartuigen. De JETSLIDE maakt het ook mogelijk veilig rondom het vaartuig te lopen. Geen metalen lift-constructie in het gezichtsveld. De JETSLIDE vereist geen onderhoud!


Tournage Emond 029    Photo 285

WAAROM ONS

usp
20 jaar garantie en onderhoudsvrij
usp
Tijdelijk en permanent (Kopen, leasen of huren)
usp
Op maat voor uw situatie
usp
Lichtgewicht en hoog drijfvermogen


Meer informatie over het Candock Jetslide Systeem
Jetslide Brochure

Kom in contact met Candock Nederland

Wij komen graag met u in contact om door te nemen wat uw wensen zijn. Elke situatie is anders. Denk hierbij aan verschillende types water (meer, zee, rivier) en verankering van het platform. Candock Nederland denkt graag met u mee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

*Deze gegevens hebben we nodig om te kunnen antwoorden. Uw gegevens zijn 100% veilig. Wij gebruiken bovenstaande alleen om antwoord te geven op uw vraag.