+31 70 214 13 27 info@candocknederland.nl

Over Candock Nederland

Candock Nederland is een moderne, jonge organisatie die staat voor duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is begin 2015 opgestart en heeft als missie om Nederland te voorzien van duurzame, onderhoudsvrije, flexibele, milieuvriendelijke en op maat gemaakte drijvende oplossingen door middel van reeds bewezen producten uit Canada.

Candock Nederland is nieuw in Nederland en biedt vernieuwende oplossingen voor het werken en recreëren rondom, op of in het water. De hoofdactiviteit van Candock Nederland bestaat uit het ontwerpen en aanleggen van drijvende modulaire kunststof systemen.

De kernproducten voor de totaaloplossing worden gefabriceerd in Canada, waar het product al 20 jaar een begrip is en waar Candock reeds heeft bewezen de absolute marktleider te zijn in deze branche. Er zijn talloze voorbeelden van projecten.

Candock Nederland werkt volledig autonoom en zorgt voor het ontwerp, eventuele maatwerk, installatie en service van de pasklare oplossingen voor de klant in Nederland. Candock Nederland heeft als doel om in Nederland de distributie, verkoop, installatie en het onderhoud te vermarkten aan zakelijke en particuliere klanten en marktleider te zijn van de meest innovatieve modulaire drijvende systemen ter wereld.